Sale!
, ,

Šotor High Peak BOZEN 6.0

499.00 z DDV

Šifra: 118378 Kategorije: , ,

High Peak Družinski Šotor Bozen 6.0 za 6 oseb

Šotor High Peak Bozen 6.0 je družinski šotor s stojno višino in z zatemnjeno spalnico, ki se jo da pregraditi v dve manjši. Dodaten stranski vhod omogoča vstop ali izstop iz predprostora iz dveh strani. Ima kabelski vhod za razsvetljavo. Velik predprostor lahko služi za shrambo, kuhinjo ali bivalni prostor. Talno platno predprostora je integrirano, kar preprečuje vstop umazaniji in žuželkam v prostor. Ima 4000 mm vodnega stolpca, ki zagotavlja suho notranjost, tudi v slabih vremenskih pogojih. Ima odlično prezračevanje, za katerega skrbita 2 zračnika Vario Vent prezračevalni sistem. Spalnici s prezračevalnim sistemom Dual Flow nudita udobje med spanjem, saj omogočata optimalno zračenje šotora. Vhodna vrata se enostavno zvijejo in pritrdijo. Močni 5 mm jekleni klini se lahko uporabijo tudi na trdih tleh. Palice so barvno označene za lažjo postavitev. Na vhodu spalnic je mreža proti mrčesu čez cel vhod, ki bo poskrbela, da bo mrčes ostal zunaj spalnice, vanjo pa bo vstopilo dovolj zraka za prijetno počutje. Notranji šotor ima žepe za pripomočke in nosilec za svetilko. Šivi so vodotesno varjeni. Za lažje pakiranje so dodani kompresijski trakovi. Zaradi svoje prostornosti, šotor omogoča udobno bivanje in je tako idealen za daljši družinski dopust.
Šotori High Peak so opremljeni z vodotesno tkanino, ki ima PU premaz in vodni stolpec 4000 mm. Šotor je zatesnjen z visokokakovostnim vodotesnim PU šivom. Šivan je s sodobnimi visokofrekvenčnimi varilnimi stroji. Zadrge, znane kot deli posode. Uporabljene so visokokakovostne “SBS” zadrge s prečno trdnostjo 600-800 N.
Dual Flow Vent System
Prezračevalni sistem dvojnega pretoka je edinstven. Sistem lahko poljubno odprete in zaprete z zadrgami. V vročem vremenu veliko mrežno okno zagotavlja popolno prezračevanje. Deževni dnevi niso več problem, saj preprosto pokrijte celotno mrežno okno. Dvojno neprekinjeno prezračevanje pod pokrovom zagotavlja stalen dotok svežega zraka.
Climate Protection 80
Serija Climate Protection 80 je opremljena z aluminijasto prevleko. Premaz krepi zunanjo šotorsko tkanino, zmanjšuje toploto v notranjosti in vsebuje UV zaščitni faktor 80 (UV standard 801). Temni notranji šotor – spalnica s sistemom prezračevanja Dual Flow poskrbi za udobno spanje. Prozorna okna popestrijo predprostor. Šotor je opremljen z visokokakovostnimi zadrgami znamke SBS.
Vario Vent Control
Svež zrak v spalnici nam omogoča domiseln sistemo Vario-Vent-Control, katerega lahko upravljate od znotraj. Veliko mrežno okno omogoča dovolj svežega zraka in v primeru slabega vremena ga enostavno zapremo z notranjo loputo. Preprosto spustite zaveso v žep brez nadležnega zvijanja. Kljub zaprti loputi, 2 dodatna zračnika zagotavljata kroženje zraka.

Zunanji del šotora:
Integrirano – všito dno
Dvojni vhod z mrežnimi vrati
Stranski vhod z mrežnimi vrati
Prostoren dnevni prostor
Kristalno čista okna z zavesami
Stalno prezračevanje
Odprtina za električni kabel
Nastavljivi napenjalni pasovi
Barvno označene palice
Zadrga znamke SBS
Dobro kroženje zraka
Varjeni vodotesni šivi
Vzdržljiva torba s kompresijskimi trakovi

Notranji šotor:
Zatemnjen notranji šotor
2 vhoda Vario Vent Control z mrežnim oknom
Deljiv spalni prostor z zadrgo 2/4
Integrirano dno
Zadrge znamke SBS
Organizator
Notranji žepi
Nosilec svetilke
Ustrezno barvno opremljen za ujemanje z zunanjim šotorom in za enostavno postavitev

Lastnosti:
Število slojev: 2
Oblika: družinski tunnelski
Kapaciteta – osebe: 6
Material: 190T poliester Alu-Climate, UV zaščita 80, prevlečena s PU
Palice: steklena vlakna 11 mm
Vodni stolpec: 4000 mm
Notranji šotor: zračen poliester
Talno platno material: PE obloga je na obeh straneh laminirana
Število vhodov: 2
Število lokov: 4
Klini: Izredno močne 5 mm V klini
Velikost šotora: 525 x 360 x 210/200 cm
Velikost pakiranja: fi 33 x 69 cm
Teža: 17,5 kg

Shopping Cart
Šotor High Peak BOZEN 6.0
499.00 z DDV